Digitalt spår på Internetdagarna

Framtidsoptimism och problemlösning i en uppkopplad värld

22 november 09:00-17:00 | Arrangör: Heja framtiden

Köp biljett

Grid Block

Internetdagarna är Sveriges viktigaste kunskapsnav för alla som älskar internet. Internetdagarna arrangeras av Internetstiftelsen och i år går konferensen av stapeln 22-23 november.

Internetdagarna är en konferens där människor under två dagar får nya och fördjupade kunskaper om internet och digitaliseringens påverkan på samhället. Vårt mål är att så många som möjligt av de som vill delta på Internetdagarna ska få chans att göra det utan att plånboken sätter stopp.

Välj det som passar dig bäst

Konferensen är ordnad så att du kan välja att gå en eller två dagar. Genom att dela upp dagen i olika tematiska spår kan allt från breda till smala ämnen få plats på agendan. Välj det spår som passar dig och dina intressen bäst.

Vi tror på internet

Internetstiftelsen som står bakom konferensen är en oberoende, affärsdriven och allmännyttig organisation. Vi verkar för ett internet som bidrar positivt till människan och samhället.

Vi ansvarar för internets svenska toppdomän .se och sköter även drift och administration av toppdomänen .nu. Intäkterna från affärsverksamheten finansierar en rad satsningar i syfte att möjliggöra att människor kan nyttja internet på bästa sätt och att ge kunskap om internetanvändningen i Sverige samt digitaliseringens påverkan på samhället.

Vi tillhandahåller evenemang och utbildningsinsatser som gör det enklare att förstå och använda internets tjänster och som bidrar till ökad kompetens och fler möten som främjar internetinnovation. Läs mer om Internetstiftelsen här.

Hållbarhet och mångfald

För oss är det viktigt att bidra till ett mer hållbart samhälle och därför arbetar vi för att på olika sätt minska vår belastning på bland annat miljön. Våra fokusområden är ekologisk, ekonomisk och social hållbarhet. Här kan du läsa mer om vårt hållbarhetsarbete.

Alla på Internetdagarna ska bemötas med respekt, oavsett om de står på scen som talare, deltar i diskussioner via sociala medier eller minglar i pauserna. Det är viktigt att alla ska känna sig välkomna att delta och bidra till innehållet på Internetdagarna. Här kan du läsa mer om vår mångfaldspolicy.

Följ oss på sociala medier

Följ Internetdagarna på TwitterInstagram och Facebook.

Integritetspolicy

Läs hela integritetspolicyn för Internetdagarna här.

Internetdagarna i siffror

  • 200 talare
  • 6 keynotes
  • 2000+ kollegor att nätverka med
  • Lågt pris

De helt digitala Internetdagarna 2020 hade nöjdare besökare än något annat år

Omdöme 4,4 av 5 för Internetdagarna 2020

4,4 av 5 i deltagarenkäten

Pixelhjärta ligger i kupade händer.

Det här är Internetstiftelsen

Internetstiftelsen är en oberoende, affärsdriven och allmännyttig organisation. Vi verkar för ett internet som bidrar positivt till människan och samhället.